ff06609f-6b95-4c22-81ea-f8907a94d6ee.jpg

Sport- en Beweegplein op de najaarsmarkt

Je hebt het vast al voorbij zien komen; de voorbereidingen van de jaarlijkse najaarsmarkt in Bodegraven zijn al in volle gang.

Nieuw dit jaar: Sport- en beweegplein! In het centrum van Bodegraven is op zaterdag 16 september 2023 ruimte voor sport- en beweegaanbieders om hun aanbod te laten zien én te laten ervaren voor inwoners.

Daar hoort jullie sportaanbod natuurlijk ook bij!

SCHRIJF JE IN ALS SPORT- EN BEWEEGAANBIEDER!

We willen er met elkaar een hele toffe en actieve dag van maken, maar daar hebben we jullie hulp bij nodig! Sport en Welzijn Bodegraven-Reeuwijk verzorgt, samen met de organisatie van de najaarsmarkt, de ruimte, programma en de nodige faciliteiten. Vanzelfsprekend mogen jullie ook je eigen materialen meenemen.

Sport en beweegplein in de praktijk

Zaterdag 16 september van 10.00 tot 15.00 uur faciliteren wij ruimte om jouw beweegactiviteit écht goed te laten zien. Denk hierbij aan diverse (opblaas) velden, tumblingbaan, zachte matten, etc. Graag horen wij wat jullie wens is, zodat wij met elkaar kunnen kijken naar de nodige materialen/ondergronden, die dan gedeeld kunnen worden met andere sport- en beweegaanbieders.

Ook willen wij de bezoekers uitdagen door middel van diverse challenges gerelateerd aan de diverse sporten. Heb jij hiervoor een leuk idee, bijvoorbeeld “hoe vaak kun jij scoren op het doel?” dan horen wij dat graag.  

Past een (halve) kraam beter bij jullie aanbod? Geen probleem, ook die zijn te gebruiken! Daarnaast kan er van 10.00-12.00 uur gebruik worden gemaakt van het podium voor het geven van bijvoorbeeld een demonstratie. Hiervoor zal na aanmelding een tijdschema voor worden gemaakt.

Wij hebben er zin in! Doen jullie ook mee?!

Praktische informatie:

Wat: Sport- en beweegplein
Wie: voor alle sport-en beweegaanbieders uit Bodegraven-Reeuwijk.
Waar: centrum van Bodegraven. De exacte locatie wordt bepaald aan de hand van alle aanmeldingen
Wanneer: zaterdag 16 september van 10.00-15.00 uur. Opbouw mag vanaf 09.00, afbouwen tot uiterlijk 15.30 uur.
Hoe: inschrijven kan via https://www.najaarsmarkt.com/sport-en-beweegplein/. Je kan hier aangeven of je gebruik wilt maken van een (halve) kraam, het podium (alleen in de ochtend), gewenste ruimte en/of (opblaas)materialen.
Let op: inschrijven kan tot uiterlijk 1 september
Prijs: Geen inschrijfkosten voor sport- en beweegaanbieders. We hopen het gratis te kunnen houden, maar hebben nog geen garantie voor volgende edities.
Vragen: mail naar buurtsportcoach@senw-br.nl