skateboard.jpg

Jongeren

Gezellig met elkaar sporten en bewegen

Je hebt het druk met school, werken, vrienden en andere dingen. Past sporten en bewegen nog wel in jouw drukke schema? Ja, zeker! Of je nu gezellig met elkaar gaat sporten bij een sportvereniging of juist naar de sportschool gaat, bij SenW vinden we dat sporten en bewegen vooral leuk en gezellig moet zijn.

Heb je zelf een tof idee voor een sport- of beweegactiviteit? Bijvoorbeeld voor het organiseren van een toernooi of een bootcamp? Ook daar zijn eindeloos veel mogelijkheden voor. Wij helpen je graag bij het opzetten en uitvoeren van jouw idee(ën)!

Zit jij op de middelbare school en mag jij een maatschappelijke stage lopen? Dat kan bij SenW, je mag dan helpen bij verschillende activiteiten en evenementen voor verschillende doelgroepen, jij mag kiezen wat jij leuk vindt of wilt leren. Ook biedt Sport en Welzijn Bodegraven-Reeuwijk stage plekken voor studenten van (sport)opleidingen. 

Stage lopen bij SenW? Klik hier! 

 

Het sport- en beweegaanbod in Bodegraven-Reeuwijk vind je hieronder.

Uniek sporten
Uniek sporten
Sportloket
Sportloket
 
Heb jij een leuk idee voor een sport- of beweegactiviteit? Of wil je meer weten over sport- en bewegen voor jongeren? Neem eens contact op met de Buurtsportcoaches. 

Buurtsportcoach

Buurtsportcoach

E-mail: buurtsportcoach@senw-br.nl

Telefoon: 0172 727880