Buiten spelen.jpg

Onderwijs

Gezonde leerlingen presteren beter!

Zijn jullie als school op zoek naar meer verdieping dan het standaard potje trefbal in de gymles? Dat kan, er zijn talloze mogelijkheden om leerlingen in beweging te brengen. Hoe leuk is het dat de leerlingen tijdens de gymles kennis kunnen maken met “nieuwe” sporten zoals krav maga, dansen en padel, gegeven door de sport- of beweegaanbieder zelf. Of motiveer jij je leerlingen om deel te nemen aan sport- en beweegactivitieten buiten schooltijd?  

Plezier en vaardig in bewegen zorgt ervoor dat je bewegen leuk blijft vinden, wij streven ernaar dat ieder kind op zijn of haar manier kan deelnemen aan beweegactiviteiten. Soms is hier extra ondersteuning voor gewenst, de Buurtsportcoach kan samen met jullie school kijken naar de mogelijkheden.

Sporten en bewegen is een belangrijk onderdeel voor de gezondheid van de kinderen, maar daarnaast is een gezond aanbod van eten en drinken, voldoende ontspanning en slaap ook erg belangrijk.  Onder de naam “Gezonde jeugd, gezonde toekomst” spannen wij ons samen met de partners en de gemeente in om kinderen op te laten groeien in een gezonde omgeving waar gezonde leefstijl de normaalste zaak van de wereld is. Ook als school kunnen jullie hier een rol in spelen.

Bewegen op school
Bewegen op school
Gezonde jeugd, gezonde toekomst
Gezonde jeugd, gezonde toekomst
Uitleen sportmaterialen
Uitleen sportmaterialen
Ondersteuningsfonds
Ondersteuningsfonds

 

Buurtsportcoach Dennis

Buurtsportcoach Dennis

E-mail: dennis.boele@senw-br.nl 

Telefoon: 06 28 05 77 17