Uitleen sportmaterialen

Handig als je zelf niet beschikt over sport- en beweegmateriaal

Wil jij graag kinderen in beweging brengen, maar beschik je niet over het juiste materiaal? Bij SenW hebben we een breed aanbod aan sport- en beweegmateriaal dat we uit kunnen lenen aan scholen. Zo maken we de weg naar sporten en bewegen makkelijker.

Wij lenen de volgende materialen uit:

Softbal
Softbal
Stoepranden
Stoepranden
KanJam
KanJam
Schaken
Schaken
Materiaaltas
Materiaaltas

Aanvragen uitleenmateriaal

Wil je materiaal lenen? Doe een aanvraag via het formulier. In het te downloaden rooster kun je zien of het gewenste materiaal beschikbaar is.

Klik hier voor het rooster

Materiaal kan alleen op de volgende dagen worden opgehaald of worden teruggebracht in Sporthal de Sporthoeve (Vromade 1, Bodegraven): maandag tussen 09:00-12:00 uur of tussen 13:00-16:00 uur en vrijdag tussen 09:00-12:00 uur of tussen 13:00-16:00 uur. Voor het uitlenen van materiaal dien je een bruikleenovereenkomst te tekenen, die je ter plaatse ontvangt. Aan deze bruikleenovereenkomst zit een borg verbonden van €50,- die contant betaald dient te worden. Na het inleveren en controleren van de spullen wordt de overeenkomst beëindigd.

Let op! De materialen kunnen worden gestald in de volgende ruimtes: sporthal de Sporthoeve, sporthal De Meerkoet, gymzaal Nieuwerbrug aan den Rijn en gymzaal Reeuwijk-Dorp. Als dit op een andere plek opgeborgen dient te worden, is het aan de lener zelf om hier een (veilige) plek voor te waarborgen. Hierbij geldt: eigen verantwoordelijkheid.

Aanvraagformulier uitleen sportmaterialen

U heeft uw voornaam niet ingevuld
U heeft uw achternaam niet ingevuld
Dit veld is verplicht
U heeft uw e-mailadres niet ingevuld
U heeft uw telefoonnummer niet ingevuld
Kies één of meerdere van de bovenstaande opties
Dit veld is verplicht
Materiaal kan alleen op de volgende dagen worden opgehaald of worden teruggebracht: maandag 09:00-12:00 of tussen 13:00-16:00 uur en vrijdag 09:00-12:00 of tussen 13:00-16:00 uur.
Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.