Wandelen

Goed voor je fysieke en mentale gezondheid

In beweging komen door te wandelen? Dan ben je hier op de juiste plek. Op deze pagina ontdek je de vele mogelijkheden in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Het fijne? Wandelen is voor veel mensen toegankelijk en kost niks!

Wandelen heeft eindeloos veel voordelen. Of je het nu een half uur of twee uur per dag doet, wandelen doet wonderen voor je gezondheid. Het is goed voor je hart, longen, spieren en botten. Maar ook je mentale gezondheid krijgt een boost. Tijdens een wandeling komen er namelijk allemaal ‘geluksstofjes’ vrij in je lichaam die je een blij en ontspannen gevoel geven. Kortom: wandelen doet een mens goed.

Beweegroute Dronenwijk/ Dronenpark Bodegraven

De beweegroute is een sportief rondje met oefeningen voor jong en oud! Deze route van ongeveer 2 km brengt je langs 10 verschillende spierversterkende oefeningen. Is een oefening jou te makkelijk? Scan de QR-code en kijk hoeveel pepertjes jij aan kan! Door de QR-code te scannen, vind je ook extra informatie over een oefening aan de hand van onder andere filmpjes en foto’s. De route is te volgen via stickers, voetstappen en beweegbordjes.

Valentijnsroute

Even tijd voor elkaar en lekker in beweging door de Valentijnsroute te lopen. Via bovenstaande link is meer informatie en de route te vinden.

A4D_Logo_ReBo (zonder jaartal)_RGB_groot.jpg

De Avond4Daagse: hét wandelfeest voor jong en oud. Trek je schoenen aan, neem iets te eten en drinken mee voor onderweg, schraap je stembanden en: gáán! Vier dagen lang lol met je vrienden (en ja, ouders, opa’s en oma’s mogen ook mee). Lekker buiten bewegen. En niet te vergeten: na de finish ontvang je natuurlijk die welverdiende medaille. Loop jij ook mee?

Kijk voor de wandel- en andere activiteiten in onze agenda.

Wandelgroepen en wandelmaatjes

Ben jij een wandelgroep gestart of lijkt het je leuk om een wandelgroep te starten? Of zoek je juist een wandelmaatje? Laat het ons weten via onderstaand formulier! Wij helpen je graag.

Wandelformulier

U heeft uw voornaam niet ingevuld
U heeft uw achternaam niet ingevuld
U heeft uw e-mailadres niet ingevuld
U heeft uw telefoonnummer niet ingevuld
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
(Optioneel)
Dit veld is verplicht
(Optioneel)
Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.