Jongeren activiteiten

Een jaar vol fun: Van lasergamen tot voetbaltoernooien, ontdek onze gevarieerde jongeren activiteiten!

We zijn verheugd om te delen dat we druk bezig zijn met het ontwikkelen van een uitgebreide jaarplanning vol activiteiten voor jongeren, geïnspireerd door de feedback die we hebben ontvangen uit de enquête "Jouw Moves, Jouw Toekomst". Uit de resultaten van de enquête bleek duidelijk dat er een sterke vraag is naar diverse ééndaagse activiteiten binnen onze gemeente. Denk hierbij aan spannende activiteiten zoals lasergamen, voetbaltoernooien, obstakelruns en nog veel meer leuks!

Hieronder vind je een overzicht van de activiteiten die dit jaar op de planning staan. We willen benadrukken dat we blijven luisteren naar jullie input. Dus mocht je een activiteit missen of heb je suggesties voor nieuwe activiteiten, aarzel dan niet om de enquête in te vullen. Jouw feedback is waardevol en helpt ons om het aanbod in de gemeente voortdurend te verbeteren.

Houd deze pagina goed in de gaten, want de jaarplanning wordt regelmatig bijgewerkt naarmate het jaar vordert. Daarnaast zullen we de activiteiten ook regelmatig delen via onze social media-kanalen, zodat je altijd op de hoogte blijft van wat er te doen is. Blijf dus volgen en mis niets van alle spannende en vermakelijke activiteiten die we voor jullie in petto hebben!

Activiteiten rooster

Wanneer

Wat

Voor wie

Locatie

Kosten

23 februari 2024

Sport en Splash

Brugklas & tweede klas

Optisport de Kuil

€7,50

19 april 2024

Lasergame

14-21 jaar

De ZON

€2,50

10 mei 2024

Voetbaltoernooi

14-19 jaar

ESTO

Gratis


Meer informatie over deze activiteiten en de mogelijkheid tot aanmelden is te vinden in de agenda

Foto jongeren Sport en Splash.jpg