Jouw moves, jouw toekomst

Vul de vragenlijst in en maak kans op 1 van de 5 cadeaubonnen!

Voor de toekomst van sport en bewegen in Bodegraven-Reeuwijk hebben we jullie mening nodig. Waarom is input zo belangrijk? Omdat jongeren als geen ander weten wat hen aanspreekt, wat ze graag doen in hun vrije tijd en welke sporten ze het liefst beoefenen. 

Dit is de kans om invloed uit te oefenen op de sport- en beweegmogelijkheden voor jongeren in onze gemeente. Of je nu dol bent op klassieke sporten zoals voetbal of basketbal, of juist de nieuwste trends in extreme sports of e-sports volgt, we willen het allemaal weten.

Door de vragenlijst in te vullen, help je niet alleen om beter te begrijpen wat gezocht wordt in sportactiviteiten, maar draag je ook bij aan het creëren van een levendige en inclusieve sportomgeving voor alle jongeren.

Wacht niet langer en duik in onze vragenlijst! Jouw inbreng is super belangrijk, en samen kunnen we ervoor zorgen dat het toekomstige sport- en beweegaanbod niet alleen divers en uitdagend is, maar vooral afgestemd is op de wensen.

Klik hieronder om de vragenlijst in te vullen en actief bij te dragen aan de vormgeving van de toekomst van sport voor jongeren. En, om het nog spannender te maken, maak kans op 1 van de 5 cadeaubonnen! Laten we samen sport leuk, boeiend en toegankelijk maken voor iedereen!

Klik hier om naar de vragenlijst te gaan

En vergeet niet: moedig ook vrienden aan om deel te nemen, zodat we een nog uitgebreider beeld krijgen van wat gezocht wordt. Het enthousiasme is aanstekelijk, laten we samen gaan voor een geweldige sportervaring!

Jongeren met mobiel